Garatge Avinguda S.A

Cta.Berga,109
08670 Navàs (Barcelona)
Espanya
Telèfon: +34 93 8390395 Fax: +34 93 8391802
Portada > Serveis electromecànica
  • Taller electromecànica

    Electromecànica Disposem d’equips de diagnosi d’última generació, que ens permeten l’accés a tots els calculadors del seu vehicle per tal de diagnosticar qualsevol avaria que s’estigui produint o s’hagi manifestat en un moment puntual de rodatge. Tenim accés actualitzat als bancs de dades tècniques de tots els fabricants d’automòbils.
    Reparació La preparació dels nostres tècnics mitjançant programes de formació continuada, garanteixen l’èxit en les reparacions del seu vehicle. La nostra prioritat és el diagnòstic rigorós de l’avaria i el tractament més adequat en l’execució de la reparació en el mínim temps d’immobilització del seu vehicle. L'acompliment d'aquest objectiu fa que mantinguem una ràtio baixíssima de reincidència al taller.


    Linia ITV Posem a la seva disposició una cadena d’estació integral per a la revisió pre-ITV: frenòmetre, banc d'amortidors, mesurador de folgances, opacímetre i d’altres eines que asseguren l’èxit de les revisions periòdiques d’ITV. Garantim que el seu vehicle estigui en òptimes condicions de seguretat vial , millorant el rendiment del motor amb un important estalvi en carburant i un menor impacte mediambiental.

    Demani’ns pressupost


OFERTES DE MECÀNICA

Tipus d’intervenció Inclou Preu
Revisió pre-itv: Frens, suspensió, il.luminació i control d’emissions 26€
Revisió aire condicionat: Càrrega completa de gas i lubricant compressor 84€
Revisió direcció: Control de reglatge i paral.lelisme 17€
Canvi de pneumàtics: Muntatge i equilibrat, descomptes fins al 20% segons marca i model -

Nota: Aquests preus estan calculats amb IVA inclòs.

Inici | On som | Qui som | Contacte | Informació legal de Garatge Avinguda S.A © 2008