Garatge Avinguda S.A

Cta.Berga,109
08670 Navàs (Barcelona)
Espanya
Telèfon: +34 93 8390395 Fax: +34 93 8391802
Portada > Pressupost Asseguraça

Garatge Avinguda S.A - Pressupost assegurança de cotxePer calcular-li el pressupost de l’assegurança del seu vehicle cal que empleni les dades que hi ha a continuació, i si ho creu convenient, utilitzi el camp de text lliure per indicar-nos les observacions que vostè ens vulgui expressar. Intentarem respondre’l en menys de 24 hores en dies laborables. Si ho desitja, també el podem atendre telefònicament. Si desitja saber l'import d'un altre tipus d'assegurança posis en contacte amb nosaltres mitjantçant el formulari de contacte o bé per telèfon.


Telèfon contacte
----Dades personals----
*camps obligatoris


----Dades del vehicle que vol assegurar----

Gasolina Dièsel

----Per calcular-li la bonificació,indiqui’ns si té actualment alguna assegurança contractada d’aquest vehicle o d’un altre.----
En compliment del que disposa l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal (d'ara endavant, "LOPD"), Garatge Avinguda S.A, l'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni quan empleni el formulari que apareix en aquesta pàgina es recolliran en fitxers el responsable dels quals és Garatge Avinguda S.A, i seran tractades amb l'exclusiva finalitat pròpia del formulari. El fet d'emplenar aquest formulari implica que el remitent reconeix que la informació i les dades personals que ens indica són seves, exactes i certes. Podrà accedir a les seves dades, rectificar-les, cancelˇlar-les i oposar-se al seu tractament, en els termes i en les condicions que preveu la LOPD, adreçant-se per escrit al nostre domicili social, situat a la Cta. de Berga,109 de la localitat de Navàs 08670.
Inici | On som | Qui som | Contacte | Informació legal de Garatge Avinguda S.A Š 2008